MYYNNISSÄ NYT
"Oma maa mansikka, muu maa mustikka"

Vene 19 Båt -messut tarjoaa upeita elämyksiä veneilijöille, vesiharrastajille ja kalastajille

Ostoslistalla uusi moottoripyörä? Suunnitteilla kauden uutuuksien koeajo? Kaipaavatko moottoripyörävarusteet päivittämistä? Mitkä ovat komeimmat moottoripyöräreitit kotimaassa ja ulkomailla? Kannattaisiko hankkia moottoripyöräkortti vai eikö kuitenkaan? Kenellä on Suomen komein custom moottoripyörä? Ratkaisu löytyy MP-messuilta.

Lähes 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta! Matka tarjoaa ajankohtaisia ilmiöitä, kohdevinkkejä sekä puheenvuoroja alan vaikuttajilta.

Rauhallinen tunnelma ja kaunis miljöö. Kaunista katseltavaa pikkukaupungin talovanhuksissa, jotka avaavat ovensa kävijöille ja kutsuvat viivähtämään. Tämä on ainutlaatuista koko Suomen ja ehkä maailmankin mittapuussa.

Tuomaan markkinat Helsingissä henkivät joulun läheisyyttä. Lähde nauttimaan joulun tuoksua ja tunnelmaa. Ostoksille joulukoristeiden paratiisiin Villa Weisteelle.

Kuohuviinin nosteessa neljä ystävystä uneksii yhteisestä,boheemista vanhainkodista, jossa he saisivat lopulta olla ja tehdä mitä haluavat. Kuinka sopuisan nelikon pelisääntöjen, säästöjen ja perhesuhteiden käy, kun portugalilaisesta keramiikkakylästä löytyy täydellinen talo - se toiveiden taiteilijakoti, jossa hevoisivat viettää yksilöllisen ja...

la 1. - su 2.12. Klassikoksi muodostunut joulunajan matka Viipuriin. Majoitus hotelli Victoriassa. Illallinen ja pientä ohjelmaa.

Päiväretkellä tutustumme opastetusti Valamon luostariin ja sen näyttelyihin. Luostarissa voit aistia joulun tunnelmaa ja suorittaa ostoksia.

Stadin Silakkamarkkinat on yksi Suomen vanhimmista perinnetapahtumista vuodelta 1743. Silakkamarkkinat on vuosien mittaan muuttunut ruoanhakumatkasta yleisötapahtumaksi, jossa yhdistyvät Helsingin merellinen saaristolaisperinne ja moderni ruokakulttuuri.