TEATTERIT
“Ollako vai eikö, siinä pulma” 

__________________________________________________________________________

la 8.12 Moision kartano ja Helsingin kaupungin teatteri

Pikkujoulu matkalla saat nauttia ihanasta kulttuurista ja hyvästä ruuasta. Matkan alkusi tustumme Moision kartanoon, taidenäyttelyyn ja nautimme Talonpojan pitopöydän. Teatteriesitys Pullo Cavaa ja aurinkoa tarjoaa lämpimän ja oivaltavan komedian naisten välisestä ystävyydestä ja unelmien vanhain kodista.

PULLO CAVAA JA AURINKOA

Kuohuviinin nosteessa neljä ystävystä uneksii yhteisestä,boheemista vanhainkodista, jossa he saisivat lopulta olla ja tehdä mitä haluavat. Kuinka sopuisan nelikon pelisääntöjen, säästöjen ja perhesuhteiden käy, kun portugalilaisesta keramiikkakylästä löytyy täydellinen talo - se toiveiden taiteilijakoti, jossa hevoisivat viettää yksilöllisen ja yhteisöllisen vanhuuden?


110 e / hlö sis. kuljetus, joulupöytä, taidenäyttely, teatterilippu

_________________________________________________________________________

5.1.2019 Oopperan kummitus - Helsingin kansallisoopperassa

Englantilaisen Andrew Lloyd Webberin säveltämä Oopperan kummitus (The Phantom of the Opera, 1986) on luultavasti maailman kuuluisin musikaali. Sen alkuperäisiä näyttämöversioita on esitetty katkeamatta Lontoossa vuodesta 1986. Teoksella on arvioitu olleen katsojia jo 140 miljoonaa.

Suomen kansallisooppera teki vuonna 2015 musikaalista uuden version, jonka esillepano on kokoluokassaan ainutkertainen. Esityksessä on mukana Suomen kaikkien aikojen suurin ensemble solisteja, kuorolaisia ja tanssijoita. Lavastaja Teppo Järvisen ja pukusuunnittelija Marjaana Mutasen visuaalinen suunnittelu on saanut vaikutteita Leroux'n alkuperäisen romaanin maailman lisäksi useista eri aikakausista.


135 € / hlö sis. lippu ja kuljetus

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!