Teatterit

20.5 mamma mia -musikaali 2018

Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa.

lippu ja kuljetus nyt myynnissä 119 e / hlö

----------------------------------------------------------------

heinolan kesäteatteri - kunnon komedia to 5.7

Rolandin ja Julian pyörittämän terveyskylpylän rauha rikkoutuu, kun Julian kuolleeksi luultu ensimmäinen mies, charmikas roisto Sidney ilmaantuu elävänä paikalle. Hänellä ei ole pienintäkään aikomusta jäädä rikkomaan pariskunnan onnea, hän haluaa vain tallelokeronsa avaimen. Mutta jos selviää kuka hän on, kaikki kolme joutuvat vankilaan vakuutuspetoksesta.

Suomen hauskimmat näyttelijät yhdessä vauhdikkaan käsikirjoituksen kanssa saa yleisön viihtymään, nauramaan ja hymyilemään.

69 e sis. lippu, kuljetus ja lounas

-----------------------------------------------------

mäntyharjun kesäteatteri

------------------------------------------------------------------

kesällä 2018 tampereen pyynikillä

ehtoolehdon sankarit

Pyynikin kesäteatterissa saa kesällä 2018 kantaesityksen Minna Lindgrenin humoristiseen Ehtoolehto-dekkarisarjaan perustuva näytelmä Ehtoolehdon sankarit. Kirpeä komedia kertoo viisaista vanhuksista hölmössä maailmassa. Teräväpäiset hoivakodin asukkaat ottavat aktiivisen roolin sekä omassa elämässään että hoivakodin hämäräperäisten tapahtumien selvittämisessä, eikä mikään jää ennalleen!

11.7 keskiviikkona 79 ? sis. kuljetus, teatteri ja lounas

14.7 lauantaina 109 ? sis. kuljetus, lounasristeily ja teatteri

soita ja kysy lisää!

ANNA KARENIINA - TAMPEREEN TEATTERI

soita ja kysy lisää

Anna on avioliitossa, joka muistuttaa hyvää kauppaa. Kaikki turva ja yltäkylläisyys näyttäytyy kuitenkin laimeana kompromissina, kun Anna yllättäen rakastuu. Huikea rakastuminen sulkee ulkopuolelle kaiken muun. Anna Karenina ei kerro kuitenkaan vain Annan tarinaa. Moni puntaroi velvollisuuksien ja sitoumusten suhdetta villiin heittäytymiseen, siitä kertoo näytelmässä Levinin rakkaustarina. Levin etsii mielekkyyttä elämäänsä työn, uskonnollisten pohdintojen ja idealismin kautta. Mustasukkaisuuden, perheen, lojaaliuden ja intohimon teemoista Tolstoi on luonut realistisia, ristiriitaisia ja kiehtovia ihmiskohtaloita, joiden arvoitus kiinnostaa aina uudelleen ja uudelleen.

77 e / hlö sis. lippu ja kuljetus