Laatulupaus

Tieliikennelain 48 § mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

1) Yhtiömme tuottaa valmismatkoja ja tilausliikennettä sekä vuoroliikennettä koulupäivisin.

2) Vuorojemme kulloinkin voimassa olevat aikataulut ja kerta- sekä sarjalippujen hinnat löytyvät Kouvolan nettisivuilta. Vuoroissamme käy maksuksi käteinen raha, Walttikortit, kaikki Matkahuollon ja kaupungin myymät matkakortit sekä matkahuollon myymät matkaliput.

3) Vuoroliikenteemme aikatauluista, mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotamme nettisivuillamme osoitteessa www.puolakka.com.

4) Tilausliikenne- ja valmismatkapalveluistamme tiedotamme internetin välityksellä sivuillamme www.puolakka.com sekä alueemme lehdissä. Varaukset ja tiedustelut voi tehdä joko nettisivuillamme, sähköpostilla info@puolakka.com tai puhelimitse 05-5444 950 (ma-pe klo 08.30 – 16.00)

5) Käytössämme on 4 kpl 50 hengen turistibussia sekä 20-paikkainen pikkubussi (tilanne 1.12.2019). Kaikissa turistibusseissa on jäähdytysilmastointi, turvavyöt ja WC. 20-paikkaisessa pikkubussissa on jäähdytysilmastointi ja turvavyöt. Matalalattia- tai invabusseja yhtiöllämme ei ole. Osassa autoistamme on TV sekä tietokoneliitäntä monitoreihin. Tiekamerat löytyvät kaikista autoistamme.

6) Palautetta palveluistamme voi antaa nettisivuillamme tai puhelimitse numeroon 05 5444 955 (ma-pe klo 08.30 – 16.00) tai sähköpostitse osoitteeseen info@puolakka.com. Käsittelemme kaikki asiakaspalautteet luottamuksellisesti ja vastaamme niihin mahdollisimman nopeasti. Pääasiamme on aina tyytyväinen asiakas, mikä on toimintamme jatkumisen kannalta todella tärkeää.

7) Yhtiömme toiminta-ajatuksena on tuottaa hinta-laatusuhteeltaan korkeatasoisia matkapalveluja. Toiminta-ajatuksemme löytyy nettisivuiltamme.